خواص آبلیمو
تازههای کشف شده در دنیا درباره خواص آبلیمو:
۱- محققین مرکز تحقیقات غذایی آمریکا موفق به کشف ویتامینی در آبلیمو شدهاند که در درمان ناراحتیهای عصبی،فلج اطفال،عرق النسا و ذات الریه و سرطان بسیار مفید است.
۲- محققین به تازگی از اسانسهای روغنی لیمو ترش و مرکبات (از ترکیبات دی لیمونن)و ترکیب گاز کربنیک نوعی پلاستیک طبیعی ساختهاند که برگشت پذیر به طبیعت بوده و مانند پلاستیکهای موجود موجب آلودگی محیط زیست نمیگردد.
۳- نوعی ویتامین در آبلیمو بنام ویتامین پ موجود بوده که یکی از ضد عفونی کنندههای طبیعی قوی در دنیا بوده و در درمان امراض قلبی بخصوص سکتههای قلبی و مغزی موثر است.
۴- بنظر میرسد آبلیمو و اسانسهای روغنی موجود در آن در درمان شوره سر و امراض پوستی بسیار موثرند.
۵- اسانسهای روغنی آبلیمو به عنوان ترکیبات امولسیفایر در صنایع غذایی و نظامی قابل استفادهاند.
۶- از ویتامین پ موجود در آبلیمو طبیعی به عنوان نگهدارنده ویتامین ث میتوان استفاده کرد (ویتامین ث بسیار ناپایدار بوده و به سرعت اکسیده میشود که ویتامین پ از این عمل جلوگیری میکند).
حال با توجه به خواص و ارزشهای غذایی فراوانی که در این مقوله نمیگنجد میبینید که آبلیمو باید به عنوان یک ماده غذایی اصلی مورد توجه خا نوارها قرار گیرد و در سبد غذایی روزانه آنها قرار گیرد.
البته فراموش نشود که تمامی این خواص در آبلیموی طبیعی آتا موجود بوده و این شرکت در تحقّق این هدف و رسالتی که بر دوش دارد تا جایی که امکان داشته سعی و تلاش داشته حال دیگر انتخاب با خود شماست.
نوشته خواص آبلیمو اولین بار در آشپزی با آشپزباشی پدیدار شد.