طرز تهیه تاکوی گوشت با سس سیراچای تند بادام
کره یا روغن بادام را با سس سیراچای تند ترکیب کنید و از تندی آن نهایت استفاده را ببرید. شما میتوانید این غذای خوشمزه را با همین سس سرو نمایید. اصلا لازم نیست با دیدن مواد تشکیل دهنده این غذا نگران شوید. شما میتوانید از مواد جایگزین نیز استفاده کنید.
زمان آماده سازی: کمتر از یک ساعت
برای 4 الی 6 نفر
مواد لازم برای مزه دار کردن:
- یک دوم قاشق چایخوری پودرپنج ادویه چینی
- یک چهارم پیمانه سس سویا
- دو قاشق غذاخوری سرکه برنج
- یک چهارم پیمانه سس شیرین و ترش
- چهار حبه سیر خرد شده
- یک قاشق غذاخوری سس سیراچا( یا سس تند)
- یک قاشق غذاخوری روغن کنجد
برای تاکو:
- یک کیلو گوشت بدون استخوان
- نمک
- فلفل سیاه
- چهار الی شش عدد نان تورتیلا
برای سس:
- یک دوم پیمانه کره بادام
- چهار حبه سری
- یک چهارم پیمانه سس سویا
- سه قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
- یک قاشق چایخوری شکر قهوهای
- دو قاشق غذاخوری سس سیراچا
- یک دوم پیمانه شیر بادام
طرز تهیه:
1.ابتدا تمامی موارد مورد نیاز برای مزهدار کردن را در یک ظرف بزرگ ترکیب نمایید. سپس گوشت را به آن اضافه کنید و اجازه دهید حداقل هشت ساعت در یخچال استراحت کند.
2.حالا ظرف را از یخچال بیرون بیاورید و اجازه دهید به مدت یک ساعت در دمای اتاق استراحت کند. روی گوشت نمک و فلفل بپاشید.
3.فر را از قبل با دمای 325 درجه گرم کنید. گوشت را در فربه مدت چهار ساعت بپزید .
4.در این میان، تمامی ترکیبات سس را در یک ظرف مخلوط نمایید و آن را کنار بگذارید.
5.گوشت را از فر خارج کنید و اجازه دهید 30 دقیقه بماند. سپس بر روی نان تورتیلا بگذارید و با سس سرو نمایید.نوش جان
The post طرز تهیه تاکوی گوشت با سس سیراچای تند بادام appeared first on آلامتو.