طرز تهیه خوراک مرغ و کنجد
این دستور پخت از تمامی موادی که ممکن است شما در فریزر خود داشته باشید استفاده میکند. سینه مرغ، دانههای مختلف و سبزیجات از جمله این مواد است. این غذای خوشمزه به همراه یک سس سرو میشود. اضافه کردن دانههای پخته شده به مرغ و سس نتیجه بسیار خوبی خواهد داشت که باید خودتان امتحان کنید. در تغییر پروتئین و یا سایر سبزیجات استفاده شده در این خوراک، آزاد هستید.
زمان آماده سازی: کمتر از 30 دقیقه
برای دو نفر
مواد لازم:
- سه قاشق غذاخوری سس سویا
- سه قاشق غذاخوری سس ارده
- سه قاشق غذاخوری روغن کنجد
- سه قاشق غذاخوری عسل
- 226 گرم سینه مرغ بدون استخوان
- یک قاشق غذاخوری روغن کانولا
- سه حبه سیر خرد شده
- سه پیمانه سبزیجات دارای برگهای سبز(همچون اسفناج، بروکلی یا کلم پیچ) خرد شده
- یک پیمانه دانه پخته شده (همچون برنج قهوهای یا کینوا)
- یک قاشق غذاخوری دانههای کنجد تفت داده شده
طرز تهیه:
1.در یک کاسه کوچک، یک و یک دوم قاشق غذاخوری سویا سس، ارده ، عسل و روغن کنجد را ترکیب کنید. حالا مرغ را در درون این مواد قرار دهید و اجازه دهید 10 دقیقه بماند تا مزه دار شود.
2.حالا در یک ظرف بزرگ آب بریزید و اجازه دهید روی اجاق گاز بجوشد. سپس سبزیجات را درون آن بریزید و به مدت یک الی دو دقیقه در آب بپزید. از آب خارج کنید و زیر آب سرد بگیرید.این مواد را کنار بگذارید.
3.ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و سپس روغن کانولا را درون آن بریزید و اجازه دهید کمی گرم شود. سیر را بریزید و به مدت یک الی دو دقیقه تفت دهید.
4.مرغ را اضافه کنید و به مدت دو دقیقه هر دو طرف را بپزید.
5.دانهها را به ماهیتابه اضافه کنید و به هم بزنید. به مدت یک الی دو دقیقه بپزید. حالا از روی حرارت بردارید و با سبزیجات ترکیب کنید.
6.باقی مانده سویا سس، ارده و عسل را ترکیب کنید. آن را روی مرغ بریزید و درنهایت با دانه کنجد تفت داده شده سرو نمایید. نوش جان
The post طرز تهیه خوراک مرغ و کنجد appeared first on آلامتو.